גזענות

רם בן ברק מזהיר: "עוד מעט הקרייניות בטלוויזיה יהיו עם כיסוי ראש"

תמונה – לשכת רם בן ברק

יו"ר ועדת חוץ וביטחון ח"כ רם בן ברק ממפלגת 'יש עתיד', תוקף בחריפות את מפלגת הציונות הדתית, "רוצה שחוקי ההלכה יתפסו מקום יותר חשוב בחיים שלנו".

בראיון לרדיו 104.5FM תקף בן ברק, "בן גביר הוא פרובוקטור, קשה לי להבין אנשים שמצביעים לו. אני מקווה שהוא יקבל פחות. אני חושב שזו מפלגה איומה ונוראה, אתה רואה את מספר 11 שלו, אבי מעוז. המפלגה הזו היא מפלגה מסוכנת, היא אנטי דמוקרטית".

בן ברק הוסיף ותקף, "רוצה שחוקי ההלכה יתפסו מקום יותר חשוב בחיים שלנו, שזה אומר שעוד מעט הקרייניות בטלוויזיה יהיו עם כיסוי ראש, ונשים לא יוכלו לשרת בצבא. לשם אנחנו הולכים. אני מקווה שאנשים מבינים את זה".

עוד תקף בן ברק, "הומואים יצטרכו להיות בארון חזק מאוד. הם לא יוכלו להתקבל לשום מקום עבודה, כי מחשיבים אותם לבהמות. אני מאוד מוטרד מהעלייה שלהם בסקרים, בטח ובטח להגיד שאנחנו עוצמים עיניים, זה מראה כמה קל להגיד שטויות".

ח"כ שמחה רוטמן תקף, "קמפיין ההסתה והשיסוי של השמאל לא עוצר לרגע. רם בן ברק נמצא במפלגה שמתנהלת בסגנון צפון קוריאה, שרמסה כל נורמה דמוקרטית גם בכנסת ובממשלה, השתיקה את האופוזיציה ופנתה בבקשה לסגור כלי תקשורת שאינם לרוחה. נדרשת מידה רבה של תעוזה וחוצפה כדי שרם בן ברק ידבר על מפלגות אנטי-דמוקרטיות.

רוטמן הוסיף, "בנוסף, הייתי מצפה ממי שמעסיק יועצת פרלמנטרית מוסלמית הלובשת חיג'אב לגלות קצת יותר סובלנות כלפי נשים יהודיות שבוחרות לעטות כיסוי ראש בעבודתן."

ח"כ בצלאל סמוטריץ' תקף בתגובה ודרש, "מצפה מיאיר לפיד שיגנה מיד את דבריו החמורים של חבר מפלגתו רם בן ברק שהכפיש את ציבור הציונות הדתית ואת נשות התקשורת והטלוויזיה החובשות בגאווה כיסוי ראש. יש גבול להסתה!".

https://twitter.com/MiriBarbi/status/1571832122666541057?s=20&t=vHIBlcDKCUXfVdCtZIdOzg

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו