תמונה – סעיף 27 א

סערה בעולם הפשע

התפתחות דרמטית: 4 חשודים בחיסול נעצרו

שעות אחרי החיסול הדרמטי של בני שלמה בתחנת דלק באוזר, המשטרה בסיוע שב"כ ויחידות מיוחדות עצרו לפני זמן קצר 4 חשודים בני משפחת ג'רושי במעורבות ברצח.

החל מקבלת הדיווח אודות אירוע הרצח בשעות הצהריים בתחנת הדלק הסמוכה לאזור, פתחו כוחות גדולים של המשטרה בחקירה ואיסוף ראיות וממצאים במטרה להגיע לזהות החשודים שנמלטו, לאחר שהצליחו לרצוח את ראש ארגון הפשע בני שלמה ולהימלט ברכב ששדדו מאשה בסמוך לזירת הרצח.

במסגרת החקירה, הצליחו השוטרים להתחקות אחר זהותם של 4 חשודים שלפי החשד מעורבים באופן ישיר במקרה רצח, ונפתח אחריהם מצוד נרחב שהתנהל משעות הערב והסתיים כאמור לפני זמן קצר, עם מעצרם ע"י שוטרי מרחב לכיש יחד עם יחידות מיוחדות של המשטרה, של 3 באזור גדרה בזמן שהיו ברכב, וחשוד נוסף שאותר בנמל התעופה בן גוריון.

החשודים בשנות ה 20 תושבי המרכז, הובאו למשרדי ימ"ר לכיש, שם הם יחקרו בחשד לרצח.

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments
הסיפורים הכי מעניינים
אצלך לפני כולם
חיפוש
מערכת באזזנט עושה מאמצים בכדי לתת קרדיט למקור. אולם יתכנו מקרים שבהם לא הצלחנו לאתרו והשימוש נעשה בהתאם לסעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וחסר לכם קרדיט באתר, פנו אלינו ונעדכן.