בגלל כהנא

ארה"ב במתקפה רשמית נגד בן גביר: "דבר מבחיל"

תמונה – לע"מ

דובר משרד החוץ האמריקני נד פרייס מגנה בחריפות את השתתפותו של השר המיועד בן גביר בטקס הזיכרון של הרב כהנא.

"לחגוג מורשת של ארגון טרור זה דבר מבחיל. אנחנו מודאגים מהשימוש במורשתו וברטוריקה של כהנא מצד פעילי ימין קיצוני אלימים. זו הסיבה שבגללה ארגון כהנא חי עדיין מוגדר על ידי ארה"ב כישות טרוריסטית", אמר דובר משרד החוץ לעיתונאים.

בנאומו ספג בן גביר קריאות בוז לאחר שאמר, "נער הייתי וגם בגרתי ומאז הייתי בן 16 כל שנה הגעתי לאזכרה … אני חייב לרב כהנא את זה שחזרתי בתשובה … היו דברים בהיסטוריה ופעולות שונות שהיום שאני פחות מסכים איתם".

בכיר הליכוד מיקי זוהר הגיב, "הביקורת האמריקאית לא מוצדקת ואינה במקומה. חבל שהם לא בדקו מה היה בעצרת ומה בן גביר אמר בעצרת הזו. זה פשוט עצוב ומיותר."

גיבור אוסטרלי: אזרח מתנפל על מחבל חמוש ביידים חשופות

תיעוד דרמטי

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
2 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

אזהרת צפייה

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו