בגלל כהנא

ארה"ב במתקפה רשמית נגד בן גביר: "דבר מבחיל"

תמונה – לע"מ

דובר משרד החוץ האמריקני נד פרייס מגנה בחריפות את השתתפותו של השר המיועד בן גביר בטקס הזיכרון של הרב כהנא.

"לחגוג מורשת של ארגון טרור זה דבר מבחיל. אנחנו מודאגים מהשימוש במורשתו וברטוריקה של כהנא מצד פעילי ימין קיצוני אלימים. זו הסיבה שבגללה ארגון כהנא חי עדיין מוגדר על ידי ארה"ב כישות טרוריסטית", אמר דובר משרד החוץ לעיתונאים.

בנאומו ספג בן גביר קריאות בוז לאחר שאמר, "נער הייתי וגם בגרתי ומאז הייתי בן 16 כל שנה הגעתי לאזכרה … אני חייב לרב כהנא את זה שחזרתי בתשובה … היו דברים בהיסטוריה ופעולות שונות שהיום שאני פחות מסכים איתם".

בכיר הליכוד מיקי זוהר הגיב, "הביקורת האמריקאית לא מוצדקת ואינה במקומה. חבל שהם לא בדקו מה היה בעצרת ומה בן גביר אמר בעצרת הזו. זה פשוט עצוב ומיותר."

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
2 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

צפו בוידאו

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף