תגובה להסתה

גפני לעיתונאים: "תכתבו כל יום נגדנו, לא מפחד ממכם!"

משה גפני (צילום: אתר הכנסת)
תמונה – דוברות הכנסת

יו"ר ועדת הכספים ח"כ משה גפני בפתח דיון הוועדה כעת בתגובה לקמפיין ההסתה התקשורתי המתוזמן לטענתו נגד הציבור החרדי.

"פנו אלי כמה חרדים, ואמרו שהם מבקשים החזר ברשות המיסים, כי הייתה היום כתבה ב'כלכליסט' שחילוני משלם פי 6 מיסים מחרדי. כי הם משלמים מיסים ומס הכנסה כחוק ואין דבר כזה שחרדי משלם פחות, הכל שקר. החרדים משלמים כמו כל אחד, והקריקטורה בעיתון 'הארץ' אחרי הכתבה שילד חרדי מקבל יותר, הכל פשוט שקרים.

גפני הוסיף ותקף, "אני אומר לכל הכתבים והפוליטיקאים, אנחנו לא מפחדים מכם. שנה וחצי שתקתם כי חשבתם שאלך איתכם, קיבלתי תדמית שאלך עם לפיד וגנץ, לא הלכתי אתכם ועכשיו הגיעה שעת הנקמה בנו. אנחנו הבטן הרכה של הממשלה החדשה.

גפני הוסיף, "תכתבו כל יום נגדנו, לא מפחד ממכם! רק תיזהרו שזה לא יגיע לאלימות, שיראו ילד חרדי ברחוב וזה יגיע לאלימות. כל הקמפיין הזה הוא שקר מוחלט".

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

צפו בוידאו

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף