היה בדרך לחופשה

למרות התיעוד: ערבים תקפו יהודי ולא נעצרו

תמונה – ארגון חוננו

עו"ד חיים בלייכר מארגון חוננו פנה במכתב למשטרה ובו הוא מבקש לעצור שני ערבים אשר תקפו לפני כשבועיים אברך חרדי תושב אלעד אשר הגיע לירושלים לנופש עם משפחתו. במכתבו מתאר עו"ד בלייכר את התקיפה אותה חווה האברך: "מרשי הינו יהודי תושב אלעד, אשר התארח עם אשתו ובניו במלון סמוך, והלך להביא מרכבו את המזוודה שלו אל המלון. לפתע וללא כל סיבה, שני בני מיעוטים אשר ראו את מרשי, אשר לבוש בלבוש יהודי מסורתי , החליטו לתקוף אותו ולהשפילו .כאשר חלפו על פניו, אחד מהם דחף אותו בכתפו, והשני הכה בראשו מכה חזקה ממנה התמוטט ונפל ארצה. התוקפים צחקו וקראו אל מרשי קריאה לא ברורה ממנה הבין רק את המילים "אל יאהוד .התוקפים המשיכו בדרכם לרחוב יפו, בעוד מרשי קם ומתיישב על מנת להתאושש ולהמשיך בדרכו", כתב בלייכר.

בלייכר ציין במכתבו כי אירוע התקיפה תועד וביקש מהמשטרה לפעול למעצרם של התוקפים: "כתוצאה מהתקיפה סבל מרשי כמה ימים מסחרחורת וכאבים בראשו. מרשי הגיש תלונה בתחנת ראש העין אשר הועברה לתחנתכם .בידי מרשי סרטון תיעוד האירוע שנקלט במצלמת בניין סמוך, והוא הועבר למשטרה עם הגשת התלונה. מדובר במקרה חמור ומזעזע בו יהודי מושפל ומוכה במרכז העיר ירושלים, אך ורק בשל יהדותו ממניעים אנטישמיים מכוערים .בשל החשיבות הרבה של המלחמה בטרור, אבקשכם להתייחס לתקיפה באופן הראוי, לרכז מאמץ מודיעיני וחקירתי על מנת לאתר את התוקפים", הוסיף בלייכר.

תיעוד התקיפה:

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה