תם המשבר

סחיטה באיומים: התפקידים שקיבל דודי אמסלם מנתניהו

תמונה – טוויטר

אחרי שאיים והאשים את ראש הממשלה נתניהו בגזענות וכפיות טובה, ח"כ דודי אמסלם מודיע על סיום המשבר בינו לנתניהו בעקבות התפקידים שקיבל.

בהודעתו כתב אמסלם, "מתוך רצון לדאוג ולהשפיע על אופיה היהודי של המדינה והממשלה הלאומית שהוקמה ע"י בנימין נתניהו וסיעות הימין, *נעתר הערב חה"כ דודי אמסלם לבקשתו של רה"מ והצטרף לממשלת ישראל, בה יכהן כשר במשרד המשפטים". שר במשרד לשיתוף פעולה אזורי, והשר המקשר בין הממשלה לכנסת".

בפגישה שהוגדרה חיובית ולבבית סיכמו רה"מ בנימין נתניהו וחה"כ דודי אמסלם להמשיך את שיתוף הפעולה המוצלח והענייני שליווה את השניים בשנים האחרונות במטרה לקדם את הנושאים החברתיים הבוערים.

https://twitter.com/dudiamsalem/status/1611309352555520006?s=20

גיבור אוסטרלי: אזרח מתנפל על מחבל חמוש ביידים חשופות

תיעוד דרמטי

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
1 תגובה
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

אזהרת צפייה

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו