אחרי חודשיים

צפו: "אבו מאלק" אותר בדירת מסתור במרכז

תמונה – דוברות המשטרה

בלשי משמר הגבול ופקחי רשות הטבע והגנים הצליחו לאתר בדירת מסתור את גור האריות המכונה "אבו מאלק" שהוחזק באופן בלתי חוקי.

בזמן האחרון, הועלו ברשתות החברתיות מספר סרטונים שמתעדים גור אריות המכונה "אבו מאלק", שהוחזק באופן בלתי חוקי על ידי מספר אזרחים בארץ.

ביחידה המרכזית של מג"ב דרום נפתחה חקירה סמויה ובאמצעות אמצעים טכנולוגיים ופעולות חקירה מתקדמות, פשטו הערב בלשי היחידה ופקחי רשות הטבע והגנים לדירת מסתור באיזור המרכז ואיתרו בה את גור האריות.

על פי החשד, בתקופה האחרונה נרכש גור האריות מספר פעמים על ידי מספר חשודים שהחזיקו אותו בבעלותם וסחרו בו. גור האריות, יועבר לבדיקה וטרינרית ויטופל על ידי פקחי רשות הטבע והגנים.

החקירה במשמר הגבול נמשכת לטובת איתור מעורבים נוספים.

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
1 תגובה
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו