מה דעתכם?

שי גולדן זועם על דודי אמסלם: "באמת שנמאס לי"

תמונה – ערוץ 14

איש התקשורת שי גולדן יוצא במתקפה נגד שר התקשורת דודי אמסלם שקרא בראיון לבן כספית ועמית סגל להעמיד לדין את נשיאת העליון אסתר חיות בגין ניסיון הפיכה.

"פשוט ביזיון!!!" / שר התקשורת אמסלם נגד 'הישרדות'

בפוסט שפרסם תקף גולדן, "באמת שאין לי כח לכל הגאונים שהולכים לבן כספית ונותנים לו חומר תבערה לכותרות בסגנון ״יש להעמיד את נשיאת העליון לדין בגין ניסיון הפיכה״. מה התועלת ומה הרווח בראיון כזה? ולמה אנשים לא מבינים שהם משחקים לידיהם של מי שרוצים להבעיר ולהדליק ולהתסיס ולייצר הוכחה, לשיטתם, שכל הימין ברברים? את הקרב הזה לא ננצח באולפני ערוץ 12, עם הצהרות שמשחקות לידיהם".

גולדן הוסיף, "ובאמת שנמאס לי לראות אנשים שרוצים להרוויח עוד עשר דקות של חשיפה ומזיקים, פשוט מזיקים, לתמונה הגדולה. לדבר מנהמת הלב זה נחמד. אבל גם להתבטא בשכל, מתוך הבנה של המשחק והאירוע, זה נחמד. אפילו יותר מנחמד. קצת שכל. רק קצת"

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו