מה דעתכם?

סערה ברשת: כך הספידה מירב מיכאלי את אמא של השר גלנט

תמונה – ערוץ הכנסת

מתקפה ברשתות החברתיות נגד יו"ר מפלגת 'העבודה' מירב מיכאלי שפרסמה ציוץ הספד על אמא של שר הביטחון גלנט שהלכה הלילה לעולמה בגיל 88. לאחר כשעה מחקה מיכאלי את הציוץ והתנצלה.


בציוץ שפרסמה כתבה מיכאלי, "משתתפת בצערו של השר יואב גלנט על מות אמו. לא נשכח איך עמדה לצידו ותמכה בהחלטתו להוציא כרטיס אדום להפיכה המשטרית שתכננה הממשלה. אישה ערכית וחזקה. יהי זכרה ברוך".

הגולשים תקפו בתגובה את מיכאלי בחריפות, "פרומה ז"ל הייתה ניצולת שואה. מעפילה. אם למופת. וכל מה שיש לך להגיד זה שהיא כביכול התנגדה לרפורמה, כשגופת עדיין חמה. את לא באמת משתתף בצער, את חיפשת הזדמנות לעקיצה פוליטית. את לא רק פוליטיקאית בזויה, את אדם בזוי", הגיב אוהד.

"אני מתנגד להפיכה המשטרית אבל אני חושב שמן הראוי להשאיר את הפוליטיקה מחוץ להודעת התנחומים הזאת. לא חייב לערב פוליטיקה בכל דבר", הגיב שובל. "את מחסלת לעצמך את הקריירה בהצלחה רבה. תמשיכי ככה", כתב מתן. "כמה גועלית את יכולה להיות איכס תת רמה", כתב אמיר.


בעקבות התגובות מחקה מיכאלי את הציוץ והתנצלה, "אני מצטערת ומתנצלת על נוסח ציוץ הניחומים על מות אמו של השר גלנט. שוחחתי הבוקר עם השר גלנט וניחמתי אותו באופן אישי. צר לי על הקלקול המיותר שבציוץ ואני מתנצלת עליו מאד."

רה"מ נתניהו ספד לה: "סיפורה של פרומה הוא סיפור השראה והתגלמות החזון הציוני. היא שרדה את זוועות השואה, עברה את המסע המפרך לישראל על סיפון האקסודוס והקימה משפחה לתפארת שבנה הוא שר הביטחון של מדינת ישראל".

בשידור חי: דני קושמרו מתפנה מאולפני ערוץ 12

מחפש להתלקחות

תיעוד מטורף: אזרחים נמלטים מהאש בכביש 1

הצתה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
40 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

לעיני המצלמות: שרה נתניהו מתערבת בשיחה ומעוררת סערה

"פחות"

זה נגמר

עוד חודש: ראש השב"כ רונן בר מתפטר

הסתבך? תביעת ענק נגד הפרשן גיא פלג

לא שותקים

תיעוד מזעזע: כריש תוקף צוללן בחוף חדרה

תיעוד דרמטי

ניצחון לעמית סגל: "הצעתי לו להתנצל, והוא דחה בשחצנות את ההצעה"

ישלם ובגדול