הישג ראשון במאבק של ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט נגד השקרים שהופצו נגדו במהלך כהונתו בראשות הממשלה.
לאחר שנתבע בסכום של מיליון שקלים, הרב רונן שאולוב התנצל בבית המשפט על הדברים שאמר בסרטון שהופץ ברשת, כי בנט לא יהודי ואמא שלו גויה. בית המשפט יפסוק בשאלת הפיצוי לאחר טיעונים שהושמעו בפניו.
בדיון בבית משפט השלום התנצל הרב שאולוב והבהיר: "במהלך שנת 2022 פרסמתי כנגד ראש הממשלה לשעבר, מר נפתלי בנט, וכנגד אמו, גב' מירנה בנט, מידע אותו קיבלתי מאחר, שהתברר כלא נכון – כאילו יהדותם של אביו המנוח של מר בנט, מר ג'ים בנט, ושל אמו, גב' מירנה בנט, מוטלת בספק.
שאולוב הוסיף, "לאחר בדיקה, אני מבקש להדגיש כי דברים אלה שקריים. דברים אלו שנאמרו על ידי הגיעו לתפוצה רחבה. אני מצטער שאמרתי את הדברים הללו ומתנצל מעומק לבי בפני משפחת בנט על עוגמת הנפש שנגרמה להם בעקבות פרסום זה".
עוה"ד של בנט עודד גזית ואלירם בקל מסרו: חשוב שמבית המשפט יוצא מסר ברור של חוסר נכונות להשלים עם הפצת שקרים, ובאופן ספציפי – שהטענות כאילו מר בנט הוא לא יהודי הן שקר מוחלט. מר בנט כבר הצהיר בעבר שאת הפיצוי שיתקבל הוא יעביר לתרומה.