הראש של נתניהו

אלדד יניב חושף מידע על בכירים במשטרה

תמונה – ערוץ 14

פעיל השמאל אלדד יניב חושף הערב בתוכנית הפטריוטים מידע דרמטי על בכירים במשטרה שתדרכו אותו לטענתו נגד ראש הממשלה נתניהו.

לדבריו, "אנחנו היינו מתודרכים באופן קבוע ע"י בכירי החוקרים במשטרת ישראל, לא רק עיתונאים. הם רצו לגייס אותנו כדי לעשות שינוי פוליטי במדינה. אני אחשוף את השמות יותר מהר ממה שאתה חושב"

השרה גלית דיסטל אטבריאן הגיבה, ‏"לאור החשיפה הבלתי נתפסת של אלדד יניב בערוץ 14, לפיה הוא ופעילי מחאה נוספים מהשמאל תודרכו בפרטי חקירת נתניהו מתוך מטרה *מוצהרת* מטעם בכירי המשטרה להפיל ראש ממשלה מכהן מהשלטון- יש לפתוח בחקירה מיידית נגד רוני אלשייך, אביחי מנדלבליט ושי ניצן על נסיון מעשי לביצוע הפיכה שלטונית. ד מו קר ט יה".


בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
26 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה