מסכימים איתו?

שיקלי תוקף: "אדם נאלח שצריך לעמוד לדין על ניסיון המרדה"

תמונה – ערוץ הכנסת

לא שותק: שר התפוצות עמיחי שיקלי תוקף את שר הביטחון לשעבר אהוד ברק, שלטענתו מסית את העדה הדרוזית נגד הממשלה.

בהודעה שפרסם תקף שיקלי, "מה משותף לאמל אסעד ואמיר חניפס ממובילי האירועים האלימים בצפון, ניחשתם נכון. הכתובת היא כמובן אהוד ברק שחניפס ואמל אסעד בחרו לשמש כמריונטות שלו במטרה להסית את כלל העדה להצטרף למחאה בכל מיני אמתלות מצוצות מהאצבע כמו טורבינות בגולן."

ענת נגד נגד שיקלי

שיקלי הוסיף, "אהוד ברק לא מסתפק בחרחור מלחמת אחים בין היהודים הוא גם מבקש לחרב את יחסינו עם אחינו הדרוזים, אדם נאלח שצריך לעמוד לדין על ניסיון המרדה. אני מברך את השייח׳ מוואפק טאריף שפעל היום יחד עם רה״מ נתניהו לסכל את המזימה, ומודה לחבריי בעדה שחשפו אותי למידעים חשובים – לא תפרידו בינינו."

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
3 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

צפו בוידאו

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף