משבר קואליציוני

בן גביר מאיים על נתניהו: "יהיו לכך השלכות"

תמונה – לשכת נתניהו

בעקבות הדיווחים על העברת נשק למנגנוני הביטחון הפלסטינים, השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר מאיים ודורש הבהרות מראש הממשלה נתניהו. שר האוצר סמוטריץ' מכנס התייעצות דחופה.

על פי פרסום של דורון קדוש בגלי צה"ל, הפלסטינים קיבלו משלוח מארה"ב הכולל, כ-1,500 כלי נשק, ביניהם m-16, מכווניי לייזר ורובי קלאצ'ניקוב.

בהודעה שפרסם תקף בן גביר ואיים, "אדוני ראש הממשלה, אם לא תתחייב בקולך שהפרסומים אודות העברת אמל"ח למחבלי הרשות הפלסטינית הם שגויים – יהיו לכך השלכות. אם בכוונתך לחתור לממשלת אוסלו 2, אנא עדכן את שריך ואת הציבור ונפעל בהתאם".

מקורבי סמוטריץ' מסרו כי לא הכירו את המהלך והשר רותח מזעם. ההערכה בסביבת סמוטריץ׳ שצעדי חימוש הרש״פ כמו גם הצעדים בבית הנשיא הם תשלום לבני גנץ כדי להקים יחד איתו ממשלת שמאל שתחתור להחייאת הסכמי אוסלו. סמוטריץ' מכנס התייעצות דחופה הבוקר.

מלשכת שר הביטחון גלנט נמסר: ישראל אישרה להעביר לרשות הפלסטינית רק כלי רכב ממוגנים ולא כלי נשק או אמצעי לחימה.

שעה אחרי האיומים של בן גביר, פרסם רה"מ נתניהו סרטון בקולו ותקף, ״אין גבול לפייקניוז, אז הנה העובדות, מאז שקמה הממשלה הזאת, היא לא העבירה אף כלי נשק, אפילו לא אחד לרשות הפלסטינית".

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
1 תגובה
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

צפו בוידאו

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף