מחיקת עמלק

טיבי באבל: שלושה מבני משפחתו נהרגו בעזה

תמונה – הקול היהודי

דיווחים בטייבה: ח״כ אחמד טיבי יושב באבל על שלושה מבני משפחתו שנהרגו במחנה הפליטים אל-נוסיראת בעזה.

העיתונאי אלחנן גרונר חשף באתר הקול היהודי, כי הקרובה של ח"כ אחמד טיבי שנהרגה בעזה היא קצינה במנגנוני ארגון הטרור חמאס בעזה.

ד"ר סחר טיבי היא קצינה בדרגת נקיב (סרן) במחלקה "להכוונה פוליטית ומוסרית" ואחראית להטפת אידיאולוגיית חמאס לפעילות ארגון הטרור במרכז הרצועה. בדף הפייסבוק של המנגנון הנ"ל ניתן לראותה בהרצאות והענקת תעודות.

מאז פרוץ המלחמה הגוף מפרסם מסרים פרו חמאסיים לתושבי הרצועה ובהם אף הדרכות ביטחון מידע כיצד לסתיר מידע על החטופים מפני האויב הציוני כדי "לשמר את הישגי ההתנגדות"

בעלה של סחר טיבי, ד"ר טארק טיבי מביע תמיכה בזמן שומר חומות בירי הטילים והיא מגיבה לו תמיכה גם כן בפייסבוק. אגב ד"ר סחר היתה מעבירה הרצאות על אידיאולוגיית חמאס גם בבתי ספר ברצועה.

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
5 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו