חוסל

שני נרצחים: כך חוסל המחבל בפיגוע הקשה בתחנת דלק

תמונה – פיגוע עלי

מחבל פלסטיני, קצין במשטרה הפלסטינית שישב בעבר בכלא הישראלי, הגיע עם רכב גנוב כשהוא חמוש בנשק M16 לתחנת הדלק בעלי, ופתח באש לעבר ישראלים. גבר בן 30 ונער בן 17 נרצחו. אביעד גזבר בעל החומוסיה הצליח תוך שניות לחסל את המחבל.

חובש בכיר במד"א אברהם אפלבאום סיפר: "מדובר בזירה קשה מאוד שהחזירה אותי לפיגוע הקודם שהיה במקום רק בחודש יוני האחרון וגם לשם הגעתי בין הראשונים. היום הגעתי מהר למקום וראיתי רכב שבתוכו יושב גבר בשנות העשרים מחוסר הכרה עם פצעי ירי, הוא ללא נשימה וללא דופק בסמוך לרכב שכב גבר נוסף כבן 57 מחוסר הכרה עם פצעי ירי. נער כבן 17 שהיה ברכב לא נפגע."

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר: ״אתמול כניעה של קבינט הקונספציה בעניין הר הבית – היום פיגוע. הבוקר פינוי יהודים בבנימין – עכשיו פיגוע. הקבינט המצומצם, צאו מהקונספציה!״

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

קשה לצפייה

מה דעתכם?

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו

תיעוד הצגה: חשוד בריגול נתפס על חם באירן

צפו בסרטונים