סרט מלחמה

צפו עד הסוף: כך נמלטו מפגיני קפלן ממאה שערים

תמונה – באזזנט

דרמה ירושלמית: מאות מפגיני 'אחים לנשק' נמלטו תוך דקות מהשכונה החרדית מאה שערים לאחר שהתקבלו בביצים ונאצות על ידי מאות מתושבי השכונה, זאת בניגוד לקבלת פנים החמה שקיבלו בבני ברק.

מפגין שמאל חוטף גז מדמיע לפנים

מהמשטרה נמסר, בשעה האחרונה, השוטרים הדפו בכוח ופיזרו את קבוצת המפגינים שהגיעו למקום, חסמו ציר בניגוד לחוק, הפרו את הסדר ויצרו פרובוקציה וחיכוך עם התושבים וכן את אלו שהתעמתו איתם ושהשליכו לעברם חפצים מנגד.

בכיכר השבת נעצרו מוקדם יותר במהלך הפרת הסדר שני חשודים: חשוד אחד בגין גרימת נזק במזיד לאופנוע משטרתי, בכך שהפיל אותו ארצה. חשוד שני בגין הצתה במזיד של דגל מדינת ישראל.

השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר הגיב: מגנה בחריפות את ארגון הפרובוקציה ״אחים לנשק״ שעסוקים פעם אחר פעם בשלהוב מלחמת אחים ופילוג החברה הישראלית. אותם אלו שהובילו קמפיין סרבנות לפני ה-7.10, וכעת ממשיכים במסורת ההתגרות והשנאה, הם האחרונים שיתיימרו לדאוג לביטחון ישראל.

בשידור חי: דני קושמרו מתפנה מאולפני ערוץ 12

מחפש להתלקחות

תיעוד מטורף: אזרחים נמלטים מהאש בכביש 1

הצתה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
14 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

לעיני המצלמות: שרה נתניהו מתערבת בשיחה ומעוררת סערה

"פחות"

זה נגמר

עוד חודש: ראש השב"כ רונן בר מתפטר

הסתבך? תביעת ענק נגד הפרשן גיא פלג

לא שותקים

תיעוד מזעזע: כריש תוקף צוללן בחוף חדרה

תיעוד דרמטי

ניצחון לעמית סגל: "הצעתי לו להתנצל, והוא דחה בשחצנות את ההצעה"

ישלם ובגדול