"בהסכמה"

האשה מיבנה מדברת: "מעולם לא תיארתי לעצמי שמישהו יפרוץ למצלמות"

תמונה – אילוסטרציה pixabay

אחת מעשרות הנשים שתועדו במצלמות האבטחה שנפרצו במכון הכושר בעיר יבנה, מגיבה לראשונה להדלפת הסרטונים האינטימיים שהופצו ברשתות החברתיות, "מעולם לא תיארתי לעצמי שמישהו יפרוץ למצלמות האבטחה במקום ויוציא סרטון אינטימי שלי לרשת"

בראיון לאתר וואלה סיפרה האשה, "אני מקבלת תגובות נאצה מאנשים שזיהו אותי דרך הסרטון. הם מפיצים עליי שאני אישה נשואה שבגדה בבעלה – שקר מוחלט. כואב לי בנשמה. אני מצפה לקצת יותר חמלה ואמפתיה מהציבור. אני רק רוצה להתרכז כרגע בטיפול בילדים שלי".

כך זה נראה

אחותה של האשה יצאה להגנתה וביקשה, "אני קוראת לציבור לגלות חמלה לפני שהם מגיבים או משתפים תוכן פוגעני. זה יכול לקרות לכל אחת. תחשבו אם זו הייתה אמא שלכם, הבת שלכם, האחות שלכם. גם אז הייתם מגיבים כך? יש פה אישה אמיתית מאחורי הסרטון הזה, עם משפחה, עם ילדים. זה הרסני".

עוד דווח, כי מאמן הכושר שסגר את המכון ואת חשבוניתיו ברשתות החברתיות, הגיע היום למסור עדות במשטרה באשר להפצת הסרטונים האינטימיים ממכון הכושר. בחקירתו טען כי היחסים עם הנשים היו בהסכמה מלאה.

כוכבת הילדים מכחישה קשר לסרטונים

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
13 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו