מה דעתכם?

שר הביטחון החליט: יאיר גולן יוחרם בבסיסי צה"ל

תמונה – פייסבוק

שר הביטחון ישראל כ"ץ החליט שלא לזמן את יאיר גולן יותר לשירות מילואים ולאסור עליו ללבוש את מדי צה"ל ולהיכנס לבסיסי צה"ל.

בהודעת שר הביטחון נכתב, "לאור התנהגותו של יאיר גולן כאשר טווה עלילת דם נגד חיילי צה"ל בהאשמה מופקרת ושקרית שהם "רוצחים תינוקות פלסטינים בתור תחביב" – החלטתי להנחות את צה"ל שלא לזמן את יאיר גולן יותר לשירות מילואים ולאסור עליו ללבוש את מדי צה"ל ולהיכנס לבסיסי צה"ל".

השר כ"ץ הוסיף, "דבריו החמורים של גולן ישמשו את אויבי ישראל להמשיך ולרדוף את חיילי צה"ל ברחבי העולם ולעתור נגדם לבתי משפט ולבתי דין בין-לאומיים כדי לעצור אותם ולשלול את חירותם, ולא ניתן מבחינתי כשר הביטחון, האחראי לשלומם של חיילי צה"ל, לעבור עליהם לסדר היום."

בנוסף לכך, החלטתי לתמוך בחקיקה המקודמת כעת בכנסת שתסמיך את שר הביטחון לשלול דרגות בהליך מסודר לקצינים במילואים על התבטאות והתנהגות מסוג זה. אין מקום לאנשים כמו גולן בחיים הציבוריים ואני מצפה מכלל נציגי הציבור מימין ומשמאל להוקיע אותו ולהתנער מהתנהגותו.

יו״ר הדמוקרטים, אלוף (מיל׳) יאיר גולן הגיב על הודעת שר הביטחון כ״ץ: ״שר ההשתמטות, הפעם האחרונה שלבשתי מדי צה״ל היתה בשבעה באוקטובר כשירדתי דרומה להציל אזרחים בעקבות המחדל הביטחוני הנוראי של ממשלתך. אני מבטיח שאמשיך לעשות הכל למען ישראל וביטחונה, ואני בטוח שאתה תמשיך להתחנף לנתניהו ולמכונת הרעל שלו.״

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
26 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו

צפו בסרטונים

תיעוד הצגה: חשוד בריגול נתפס על חם באירן

תיעוד מטורף מהשמדת הטלוויזיה האיראנית

צפו עד הסוף

תיעוד: שוטר איראני פותח באש על רכב חשוד בשירות המוסד

צפו בוידאו

תיעוד מרחפן: הנזק העצום בזירת הנפילה בבת ים

הטרור האיראני