מפחד?

נתניהו מאיים: "כל מי שיפיץ את השקר המוחלט – ישלם ובגדול"

תמונה – צילום לע"מ

ראש הממשלה נתניהו מזהיר את עיתונאים והבכירים לשעבר שרומזים כי הוא קיבל כסף מקטר, "כל מי שיפיץ את השקר המוחלט והמשולל כל יסוד לפיו ראש הממשלה קיבל לכאורה כספים מקטר – ישלם ובגדול"

מלשכת ראש הממשלה נמסר, "בניגוד לקמפיין התעמולה השקרי שמהודהד בתקשורת, ראש הממשלה נתניהו מעולם לא קיבל שקל מקטר. ההיפך המוחלט, קטר תקפה מספר פעמים ישירות את ראש הממשלה נתניהו (יותר מכל מנהיג אחר), וראש הממשלה התבטא פעם אחר פעם על שהיא מפיצה תעמולה אנטי-ישראלית ומארחת גורמי טרור.

עוד נמסר, "ראש הממשלה מגיש קובלנה פלילית נגד איש המוסד לשעבר אודי לוי, בגין שקריו הנתעבים נגדו על כך שקיבל כביכול כספים מקטר. התובענה מצטרפת לשורת תביעות דיבה שהגיש ראש הממשלה נגד שורת אנשים וגופים שמהדהדים את תעמולת הכזבים השקרית המכוונת נגדו, בהם יגאל כרמון, בוגי יעלון, יאיר גולן, מפלגת העבודה (״הדמוקרטים״), אתר וואלה, שקמה ברסלר ועוד.

לסיום נמסר איום, "כל מי שיפיץ את השקר המוחלט והמשולל כל יסוד לפיו ראש הממשלה קיבל לכאורה כספים מקטר – ישלם ובגדול".

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
6 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו

צפו בסרטונים

תיעוד הצגה: חשוד בריגול נתפס על חם באירן

תיעוד מטורף מהשמדת הטלוויזיה האיראנית

צפו עד הסוף

תיעוד: שוטר איראני פותח באש על רכב חשוד בשירות המוסד

צפו בוידאו

תיעוד מרחפן: הנזק העצום בזירת הנפילה בבת ים

הטרור האיראני