מחווה מרגשת

נשיא סרביה במחווה מרגשת לעם היהודי

נשיא סרביה אלכסנדר ווציץ' תלה בכניסה לארמון הנשיאות בבלגרד, דגל צהוב ענק ועליו טלאי צהוב מתקופת השואה: "תג זה היה סמל לניסיון השמדת היהודים בידי הנאצים. עכשיו זה סמל של כבוד. "להיות יהודי זו גאווה". רה"מ נתניהו בתגובה: "תודה לך, מצפה לפגוש אותך בירושלים" - העיתונאי חיים לוינסון: "אפילו ערל לב כמוני התרגש"

לקראת טקס 75 שנה לשחרור מחנה אושוויץ שיתקיים השבוע בירושלים בהשתתפות עשרות מנהיגים ומלכים מהעולם. מפרסם הבוקר נשיא סרביה, כי הורה לתלות דגל ענק ועליו טלאי צהוב, מעל ארמון הנשיאות בבלגרד.

בציוץ שפרסם כתב הנשיא: "הטלאי הזה היה סמל לניסיון השמדת היהודים בידי הנאצים. עכשיו זהו סמל של כבוד. 75 שנה אחרי – לעולם לא עוד" – ראש הממשלה נתניהו הגיב לנשיא בציוץ: "תודה הנשיא ווצ'יץ'. אני מצפה לפגוש אותך בירושלים".

העיתונאי ואושיית הטוויטר חיים לוינסון צייץ בהתרגשות: "אפילו ערל לב כמוני התרגש. זה הנשיא שלי"

https://twitter.com/chaimlevinson/status/1219523395773173760?s=20

תיעוד מטורף: רחפן מתאבד על מחבל חיזבאללה

כך זה נראה

יונית לוי זועמת: "נזק בינלאומי אדיר לישראל"

מה דעתכם?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

צפו: טיל מפספס עיתונאי רוסי בדרום לבנון

כך זה נראה

מה דעתכם?

עמית סגל לא שותק ותוקף: "חלאה"

צפו: צה"ל מפציץ מחסומים שהקימו הבסינג בטהרן

שליטה בשמיים

קשה לצפייה: מחבל דוקר בהפתעה בכיר בעירייה

הטרור הפלסטיני

צה"ל מציג: כך הושמד בונקר מלא במחבלים איראנים

צפו בוידאו