כל הכבוד

נשיא אוקראינה: לא אגיע ליד ושם

תמונה – Володимир Зеленський 200
נשיא אוקראינה זלינסקי הודיע בציוץ בטוויטר כי הוא מוותר על המקומות שלו בטקס ביד ושם, והוא מעביר אותם לניצולי שואה שלא הוזמנו: "למדנו שרבים מניצולי השואה לא הצליחו לבקר בפורום השואה העולמי. המשלחת שלנו העניקה להם את מושבנו, כפי שעשו שרי ישראל רבים. אנשים אלה ראויים ליותר מהכיבודים האלה. אנו נשתתף בכל האירועים ונערוך פגישות מתוזמנות"

מטעם יד ושם נמסרבתגובה כי לא הוזמנו מספיק ניצולי שואה לאירועי פורום השואה הבינלאומי: "האירוע אינו טקס ציבורי אלא התכנסות של מנהיגים. האולם מכיל 780 מקומות בלבד – שכמחציתם הם המנהיגים ומשלחות מצומצמות שלהם. לניצולי שואה ומלוויהם נשמרו 60 מקומות והן הוזמנו לאירוע ע"י מרכז הארגונים של ניצולי השואה בישראל. חשוב לציין שע"פ נתונים שפורסמו לאחרונה חיים בישראל למעלה מ-100 אלף ניצולי שואה, כך שלא יתאפשר להזמין את כולם ואף לא את מחציתם".

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

צפו בוידאו

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף