לא עורקת

ח"כ אורלי לוי: "לא דובים ולא יער"

תמונה – פייסבוק אורלי לוי
ח"כ אורלי לוי ממפלגת העבודה/גשר/מרצ מכחישה את הדיווחים על רצונה לערוק לליכוד, ודוחה את ההצעה שקיבל אביה בתמורה לתמיכתה: "מכל הידיעות שהיו - לא דובים ולא יער"

מספר 2 במפלגת העבודה/גשר/מרצ, ח"כ אורלי לוי אבוקסיס, מכחישה את הדיווחים על עריקתה לליכוד, ודוחה את ההצעה שקיבל אביה בתמורה לתמיכתה: "מכל הידיעות שהיו – לא דובים ולא יער. אין ולא היו כלל מגעים עם גורמים פוליטיים כל שהם. כל מה שהתפרסם הוא לא יותר מספינים. גם הניסיון לערבב את שם אבי בהצעה היא הזויה ויכולה לעלות רק בדמיונם של אלו החושבים שניתן להשיג כל דבר על ידי מתן אתנן שכזה -וזה בעיני מבזה בעיקר את מי שחושב כך."

ח"כ מירב כהן מ'כחול לבן' חושפת את ההצעה שקיבלה להתמונת לשרה בתמורה לעריקה: "הליכוד פנו אלי בהצעה לערוק תמורת תפקיד שרת הרווחה".

https://twitter.com/cohen_meirav/status/1235145553442414592?s=20

רביב דרוקר קופל: תחקיר 'המקור' לא ישודר

הלחץ עבד

מזעזע: מאמן כושר מתל אביב נעצר בחשד לאונס

לא שותקת

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד מירושלים: שוטר מעיף את יאיר גולן לכביש

מה דעתכם?

דלף לרשת

תיעוד דרמטי: מגישה בכירה מחטטת במגירות במשרד רה"מ

תיעוד מרגש: החטופים מספרים לטראמפ על הזוועות בשבי

"אזהרה אחרונה לחמאס"

תיעוד קשה מהפיגוע בחיפה: מחבל דוקר באכזריות ומחוסל

קשה לצפייה

באכזריות: מחבלי חמאס הביאו חטופים לצפות בטקס

טרור פסיכולוגי