דיווחים בעולם

שמועות ברשת: רודן צפון קוריאה מת מקורונה?

טראמפ וקים
תמונה – ארכיון הבית הלבן
דיווחים סותרים: הרודן הצעיר מצפון קוריאה, קים ג'ון און, מת כשהוא רק בן 36, ככל הנראה לאחר ניתוח רפואי שהסתבך. ביפן דווח כי קים במצב 'צמח'. ברשת הופצו תמונות מזויפות מקים המת.

הסוף לדיקטטור?: דיווחים סותרים בעולם על מצבו הרפואי של הרודן הצעיר מצפון קוריאה, קים ג'ון און שמת לאחר ניתוח לב כושל שעבר בתחילת החודש או ממחלת הקורונה.

בכלי תקשורת ביפן דווח, כי רודן צפון קוריאה הסובל מהשמנת יתר ומעישון סיגריות, נמצא במצב 'צמח', לאחר הניתוח לב הכושל שעבר בתחילת החודש בצפון קוריאה.

https://twitter.com/trevparrett/status/1254128616889290752?s=20

בשבוע שעבר הגיב נשיא ארה"ב טראמפ לשאלת עיתונאים על מצבו הרפואי של רודן צפון קוריאה: "היה לי קשרים מאוד טובים איתו, אפילו שלח לי מכתב"

תיעוד מהסרטים: כך חוסל מבוקש בכיר בשכם

מלחמה בטרור

בשידור חי: דני קושמרו מתפנה מאולפני ערוץ 12

צפו בוידאו

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד מטורף: אזרחים נמלטים מהאש בכביש 1

הצתה?

"פחות"

לעיני המצלמות: שרה נתניהו מתערבת בשיחה ומעוררת סערה

עוד חודש: ראש השב"כ רונן בר מתפטר

זה נגמר

הסתבך? תביעת ענק נגד הפרשן גיא פלג

לא שותקים

תיעוד מזעזע: כריש תוקף צוללן בחוף חדרה

תיעוד דרמטי