תוהה

השר אוחנה: "אם היה מדובר בהפגנה של ערבים, חרדים או אתיופים – האם כך היה היחס המשטרתי?"

תמונה – (צילום חיים זך /לע"מ)

"הפרקליטות אדישה מדי לאיומים נגד רה"מ ולהסתה המפורשת לרצח נגדו"

 

השר לביטחון פנים אמיר אוחנה אמר הבוקר בריאיון לעופר חדד ברדיו ירושלים: "התושבים באזור ההפגנות סובלים ואין להם דקה של שקט ביום, שלא לדבר על זה שהפקיעו להם את המרחב הציבורי. המשטרה מאפשרת להם למשך זמן רב לחסום כבישים. זו אלימות נגד הציבור ואני רוצה לתקן את זה. אני מבקש מהמשטרה לתת לזה מענה. ראש הממשלה לא החליף איתי מילה בנוגע ההפגנות. אני חוויתי את זה על בשרי כשר המשפטים.

המחאות מול בלפור | צילום: באזזנט

אני רוצה להעלות שאלה וביקשתי ממ"מ המפכ"ל שלא ענה לי, כי אני חרש מהתשובה: אם היה מדובר בהפגנה של ערבים, חרדים או אתיופים – האם כך היה היחס המשטרתי? הפרקליטות אדישה מדיי לאיומים נגד רה"מ ולהסתה המפורשת לרצח נגדו. זה מצריך טיפול חד וחזק גם של היועמ"ש שיש לו את הסמכות להורות על פתיחת חקירה על הסתה.

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

צפו בוידאו

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

שיתוף "השר אוחנה: "אם היה מדובר בהפגנה של ערבים, חרדים או אתיופים – האם כך היה היחס המשטרתי?""