שיחה ראשונה

בני גנץ התקשר לברך את נתניהו על הניצחון

בני גנץ התקשר לברך את נתניהו על הניצחון
תמונה – כחול לבן
יומיים וחצי אחרי סגירת הקלפים, יו"ר כחול לבן בני גנץ מתקשר לראשונה לראש הממשלה בנימין ונתניהו ומברך אותו על ההישג "אני מתקשר לברך אותך על ההישג בבחירות" אמר לראש הממשלה.

"עם סיום ספירת הקולות וקבלת תוצאות האמת אני מתקשר לברך אותך על ההישג בבחירות ואני מאחל לך, למשפחתך ולכל עם ישראל חג שמח", אמר גנץ לנתניהו.

ראש הממשלה נתניהו בירך את גנץ: ״תודה לך, אני מברך אותך בחג שמח. נחזיר את ישראל לרגיעה, כל אחד בתפקידו. שבת שלום״.

בנוסף במפלגה אמרו היום כי הרוטציה בין גנץ ללפיד על רקע איחוד המפלגות לא תקפה באופוזיציה וכי לפיד לא צפוי להתמנות לראשות האופוזיציה בעוד כשנתיים.

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה