בעיות גב

שוב: חבר הכנסת נפתלי בנט אושפז בבית חולים

תמונה – ימינה
בפעם השניה - חבר הכנסת ויו"ר ימינה אושפז בבית חולים לאחר שהתלונן על כאבים עזים בגבו, יתכן וסובל מפריצת דיסק

חבר הכנסת נפתלי בנט אושפז אמש בבית חולים לאחר שחש כאבים עזים בגבו. זאת כבר הפעם השניה שבנט מאושפז בבית החולים, הפעם הראשונה הייתה בשבוע שעבר, אז עבר בנט טיפול בגבו ושוחרר לביתו. אמש כאמור הוא אושפז פעם נוספת.

מלשכתו של בנט נמסר כי מדובר בכאבים בעקבות הטיפול באשפוז הראשון. גורמים רפואיים שונים מסרו כי יתכן ומדובר בפריצת דיסק בגינה סובל חבר הכנסת מהכאבים. חבר הכנסת איילת שקד אמרה בריאיון לגדעון אוקו במהדורה ראשונה בחדשות 12 ביום שלישי האחרון, ואמרה כי "כנראה נתפס לו שריר, זה לא נורא. בטוחה שהוא יחזור לתפקוד בהקדם".

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

צפו בוידאו

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף