חדש בליכוד

נאיל זועבי: המועמד הערבי לרשימת הליכוד

תמונה – פייסבוק נאיל זועבי

הקול הערבי: על רקע הסתערות של ראש הממשלה נתניהו על קולות המגזר הערבי, נאיל זועבי, המועמד המועדף שראש הממשלה נתניהו מבקש לשריין ברשימת 'הליכוד' בבחירות הקרובות, התראיין לעודד בן עמי בערוץ 12 והתעמת עם קרובת משפחתו ג׳ידא רינאווי זועבי שהוצבה במקום הרביעי ברשימת מרצ.

בתגובה לשאלה של עודד בן עמי לשיתוף פעולה עם מרצ אמר זועבי: "אני חושב שמי שיכול למנף את המגזר הערבי זה לא סיסמאות וקלישאות. מרצ נתפסו בתקופה האחרונה דומים לרשימה המשותפת. אפילו הם חשבו באיזשהוא קטע להצטרף לרשימה המשותפת, ריבונו של עולם מפלגה יהודית ציונית תצטרף ותשב בקואליציה עם אחמד טיבי ובל"ד? זה לצערי דבר גס", תקף נאיל.

העיתונאי ינון מגל אהב את הראיון וצייץ בתמיכה: "לשריין בבקשה בליכוד".

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה