תומכת פלסטינים

דלף לרשת: תמונות מצונזרות של הצעירה הישראלית

תמונה – פייסבוק

סערה ברשתות החברתיות הופצו תמונות של עסקת החילופים שחתם נתניהו עם רוסיה וסוריה תמורת הצעירה הישראלית שחצתה את הגבול לסוריה. רה"מ נתניהו הכחיש את הדיווחים כי ישראל העבירה מיליון חיסונים לסוריה.

העיתונאי איתי בלומנטל הזים את השמועות כי שוחררה בגלל קרבתה לכאורה לפוליטיקאי חרדי: "‏בת ה-22 שחצתה לסוריה ושוחררה בעסקה עם הרוסים אומנם גדלה במשפחה חרדית אבל כיום חייה חיים אחרים לגמרי- לכן העניין החרדי די לא רלוונטי. היא מגדירה את עצמה כ"נוודית נצחית", התגוררה ביריחו ובבתי פלסטינים ובעבר כתבה: "גם אם אמות מחר, עד לרגע האחרון אהיה חופשיה". שמה אסור בפרסום"

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה