רק לא ביבי

נחשף: חוק נגד נתניהו והבטחות ענק לעבאס

תמונה – עבאס נואף

העיתונאי עמית סגל חושף את ההסכמים הקואליציונים שחתמו ראשי מפלגות השמאל לפיד, בנט, ליברמן, סער, גנץ, מיכאלי ועבאס בדרך להקמת ממשלה.

בנט ולפיד התחייבו לפנות ליועמ"ש כדי לבטל את כל הקנסות והעיצומים על בנייה בלתי חוקית. הקפאת אכיפה לכמעט ארבע שנים, והבונוס: הקפאת הריסה של הצווים הקיימים **לכל** הבתים בנגב שהוקמו עד תחילת השנה. עבאס ימנה סגן שר ויקבל חצי מיליארד שקל לחלוקה על פי ראות עיניו.

עוד סוכם בין ראשי מפלגות השמאל ובנט: "יקודם חוק שמוציא לצינון כפוי של 4 שנים מי שכיהן כרה"מ 8 שנים". חוק נוסף שיקודם, מאפשר לפצל את סיעת הליכוד בתנאים נוחים בהרבה, 4 ח״כים במקום עשרה.

https://twitter.com/YairNetanyahu/status/1401975132269187077?s=20

מהליכוד נמסר בתגובה: "בנט, שרימה את בוחריו והעביר קולות מימין לשמאל רק כדי למנות את עצמו לראש ממשלה עם 6 מנדטים, רוצה עכשיו לבטל את בחירתם של מיליוני אזרחים ולהיפטר מהמנהיג החזק של הימין באמצעות חוקים דיקטטוריים שנהוגים רק באיראן, סוריה וצפון קוריאה. בנט עשה הכול כדי להסתיר את ההסכם עם רע"מ – הסכם מזעזע ובו מכירת חיסול של הנגב לתנועה האיסלמית, וראשות ועדת הפנים בכנסת למנסור עבאס."

העיתונאי אבישי בן חיים תקף: "אי המוסריות של בנט וחבריו.ההיסטוריה היהודית לא שוכחת והיא תרשום אותם ואת פועלם ההיסטורי בערך כך: היה מנהיג יהודי מהנערצים בתולדות ישראל, אהוב העם, סמל לאומי שנתפס כ"מגן היהודים מול האומות". ההגמוניה, ודוחפי הפוסט לאומיות, רדפו ורדפו אותו ולא הצליחו להפילו! עד שבאו בנט וחבריו"

הלם: שורדת השבי וכוכבת הרשת בזוגיות

"מאושרת עד הגג"

תיעוד מעזה: חמאס מחסלים משת"פים של ישראל

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

נתניהו מאיים: "כל מי שיפיץ את השקר המוחלט – ישלם ובגדול"

מפחד?

סכסוך משפחתי

אבא של אודיה במתקפה חריפה: "המון יהודים הם אנשים רעים"

דחף באלימות: אביעד גליקמן נזרק מבית המשפט

צפו עד הסוף

איומים וצעקות: כך הגיב יאיר גולן לקריאות בוגד

צפו עד הסוף

קרן מרציאנו לא שותקת: "מתים בעזה חפים מפשע"

מסכימים איתה? שתפו