תגובות זועמות

בחסות בנט: ליברמן מקצץ לילדים החרדים

זעם חרדי

לאחר שממשלת בנט הבטיחה 53 מיליארד שקל למנסור עבאס, שר האוצר אביגדור ליברמן מממש את איומי הבחירות שלו נגד הציבור החרדי ומודיע על ביטול סבסוד מעונות יום לילדי האברכים החרדים.

"סדר עדיפויות חדש. היום החלטתי לשים סוף לעיוות מתמשך במדינת ישראל בו הציבור העובד הופלה לרעה. החל משנת הלימודים הקרובה רק הורים שמשתלבים בשוק התעסוקה יוכלו להיות זכאים לסבסוד מעונות יום. אמשיך להוביל מהלכים שיבטלו תמריצים שלילים להשתלבות בשוק העבודה ולדאוג לציבור שעובד ומשלם מיסים", כתב ליברמן.

יו"ר ש"ס ח"כ דרעי הגיב: ליברמן בצעד דורסני ומרושע החליט לפגוע במשפ' ברוכות ילדים רק בשל היותן חרדים. בנט וסער שהבטיחו 'לדאוג לחרדים' הקימו ממשלת שנאה שחרתה על דגלה פגיעה בעולם התורה.

ח"כ איתמר בן גביר הגיב: "הגזענות של ליברמן מוציאה אותו מדעתו. החלטתו האטומה של ליברמן בגיבוי בנט ושקד, לפגוע בציבור החרדי, פוגעת קודם כל בילדים עצמם וחבל שליברמן לא מבין זאת. אם לשר האוצר חסר כסף בקופת המדינה, שיבקש ממועצת השורא שתקצה לו חלק מתקציב ה- 53 מיליארד שקל שהעניקה הממשלה לאחים המוסלמים."

ח"כ בצלאל סמוטריץ' תקף: "תורת ישראל היא זכות קיומנו כאן. הרעבת ילדי האברכים זו בושה ועוד אות קלון לממשלה הרעה הזאת. תתביישו לכם."

קשה לצפייה: מחבל דוקר בהפתעה בכיר בעירייה

הטרור הפלסטיני

צה"ל מציג: כך הושמד בונקר מלא במחבלים איראנים

צפו בוידאו

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

דיווח: עיתונאי בכיר נעצר בחשד למעשה סדום בקטין

צפו בדיווח

סערת בן דוד

לוסי אהריש מאשימה את נתניהו: "אתה המנהיג של חבורת הבריונים"

צפו: צחי הלוי בעימות עם מפגינים נגד אישתו לוסי אהריש

מחוץ לבית

כל מה שלא סיפרו לכם בתקשורת על פולימרקט

כל מה שלא סיפרו לכם בתקשורת על פולימרקט

הימור מסוכן

ישראלים מגלים שהזיכויים שלהם באיזי ג'ט נעלמו

איזיג'ט חוזרת לישראל – וישראלים מגלים ששוברי הזיכוי שלהם נעלמו

הכסף נעלם