נמצאה הנערה

אחרי חשש כבד: הנערה היהודיה נמצאה בבוליביה

תמונה – באדיבות המשפחה

אתמול דווח על חשש לחטיפת נערה יהודיה בת 13 בבואנוס איירס בארגנטינה – הבוקר עודכן כי החשש לא היה לשווא – הנערה נמצאה בבוליביה, אך היא לא נחטפה ותחזור לבית הוריה בארגנגטינה.

על פי הדיווחים, נעמי שורוב נערה בת 13 מהקהילה החרדית בארגנטינה, נעדרה מאז אתמול (ד') בצהריים לאחר שככל הנראה הלכה להיפגש עם אלמוני אותו הכירה ברשת החברתית טיקטוק.

כשנודעה זהותו של הגר, אשר נשא שם איסלאמי מובהק ונוכח גילה הצעיר של הנערה – בקרב יהודי הקהילה עלה החשש שמדובר בחטיפה ובבגיר שפועל בזהות בדויה תוך שמציג עצמו כנער בן 16 וככל הנראה אחראי להיעדרותה של הנערה.

רב הקהילה היהודית מסר בתחילה, אנחנו מודאגים שהרשויות לא החלו לפעול בזמן. מסתבר כי הלחץ עשה את שלו, הנערה הצעירה אותרה בידי אביו של הצעיר, עמו יצרה המשטרה המקומית קשר. שלומה טוב והיא צפויה לחזור היום לביתה.

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו