בני נגד ביבי

גנץ: "את הליכוד ימשיך להוביל הנאשם נתניהו"

תמונה – אלעד מלכה
יו"ר כחול לבן, ח"כ בני גנץ בתגובה לניצחון נתניהו בבחירות לראשות הליכוד: בזמן שאת הליכוד ימשיך להוביל נאשם בשוחד, מרמה והפרת אמונים, אנחנו נבחר באחדות, ממלכתיות ופיוס פנימי ונוציא את ישראל לדרך חדשה" - איימן עודה: "רודן דואג שכולם יטבעו יחד איתו. נפגש בקלפי⁩"

יו"ר כחול לבן, ח"כ בני גנץ בתגובה לניצחון נתניהו בבחירות לראשות הליכוד: "אזרחי ישראל, כפי שזה נראה את הליכוד ימשיך להוביל הנאשם נתניהו שמוביל את מדינת ישראל בדרך השחיתות. התנועה של ז'בוטינסקי ובגין שדיברו על עליונות המשפט, בחרה במנהיג עם שלושה כתבי אישום שמבקש למוטט את שלטון החוק ולהשיג לעצמו חסינות אישית, במקום לעסוק במה שחשוב לאזרחי ישראל.
הבחירות האלו מחייבות אותנו להציב תמונת מראה ל"מפלגת נתניהו" ולבחור באחדות, ממלכתיות ופיוס פנימי. מדינת ישראל צריכה לצאת לדרך חדשה, ולשם כך כחול לבן צריכה להשיג בבחירות הקרובות הכרעה ברורה שתחלץ אותנו מהפלונטר הפוליטי ומדרך השחיתות".

יו"ר הרשימה המשותפת איימן עודה הגיב לניצחונו של נתניהו: "תוצאות הפריימריז בליכוד הזכירו לי אמירה ישנה: מנהיג לא נוטש ספינה שוקעת – רודן דואג שכולם יטבעו יחד איתו. נפגש בקלפי.⁩"

ח"כ אחמד טיבי הגיב בציניות: "חבל בשביל נתניהו, אם היה כתב אישום רביעי זה היה יכול להיגמר ב90%.."

Posted by ‎Benjamin Netanyahu – בנימין נתניהו‎ on Friday, December 27, 2019

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו