חמאה על הראש

אשכנזי: "נאמרו דברים לא נעימים בעידנא דריתחא"

גבי אשכנזי
תמונה – כחול לבן
הרמטכ"ל לשעבר גבי אשכנזי מראשי "כחול לבן" מגיב להקלטות המביכות/פלילות שנחשפו מתקופת כהונתו "אנחנו לא ניגרר למקומות האלה" נאמרו דברים לא נעימים בעידנה דריתחא.

גבי אשכנזי מגיב להקלטות המביכות מלשכת הרמטכ"ל שחשפו איילה חסון ועמית סגל: "אנחנו לא ניגרר למקומות האלה. הם מלכלכים. בזמן שעכשיו אני יושב הם מוציאים כל מיני הקלטות מפרשה לפני 10 שנים. הקלטות שבאופן מוזר אצלינו נשמרו, ובצד השני של שר הביטחון אחת נשרפה אחת נשברה אחת רוסקה והם מוציאים את הדברים מהקשרם. זה מביך זה לא נעים. אבל אני יודע את האמת. פשוט יודע את האמת. ואני במרחב הפרטי שלי, בלשכה שלי, כשאני מדבר עם חברים שלי זה כמו האוהל שלי. אז לפעמים אמרתי בעידנא דריתחא דברים לא נעימים".

גיבור אוסטרלי: אזרח מתנפל על מחבל חמוש ביידים חשופות

תיעוד דרמטי

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

אזהרת צפייה

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו