מרכיבים ממשלה

פיצוץ במגעים: "לא נאפשר פגיעה בדמוקרטיה"

תמונה – כחול לבן
מפלגת 'כחול לבן' מודיעים על הפסקת המו"מ עם מפלגת 'הליכוד: "לא נאפשר שום שינוי בתפקוד הוועדה לבחירות שופטים ופגיעה בדמוקרטיה"

ברגע האחרון: מפלגת 'כחול לבן' מודיעים על פיצוץ במגעים במשא ומתן בין המפלגות, זאת לאחר שהגיעו להבנות בדרך להרכבת ממשלה, כשתיק החוץ מיועד לח"כ אשכנזי, ומ"מ ראש ממשלה לח"כ בני גנץ. בנוסף, סעיף המעון המיוחד שיקבל ח"כ גנץ לא הוסר מההסכמים.

מכחול לבן נמסר בתגובה לדיווחים: "לאחר הגעה להבנות בכל הנושאים, ביקשו בליכוד לדון מחדש באופן פעולתה של הוועדה לבחירת שופטים. בעקבות זאת הופסק המשא ומתן. לא נאפשר שום שינוי בתפקוד הוועדה לבחירות שופטים ופגיעה בדמוקרטיה"

מוקדם יותר הערב, זעמו גורמים בימינה: "פנינו לאופוזיציה; ביבי נכנע כניעה טוטאלית לבגצ. והחליט שימינה תהא באופוזיציה. התפרק באופן מביש מכל עמדות הימין בעניין המשפטי.נקבל מינוי של שופטים ברוח אהרון ברק ודורית בייניש. גורמים בימינה זו בכיה לדורות"

יו"ר 'הרשימה המשותפת' ח"כ איימן עודה תקף את שותפו הפוליטי לשעבר ח"כ גנץ: "הכניעה של גנץ בנושא הסיפוח היא החמורה מכולם. משמעותה חיסול כל סיכוי לשלום ויסודה של מדינת אפרטהייד עם אזרחים יהודים ונתינים פלסטינים. דמוקרטיה, שוויון וצדק חברתי כולם תלויים בשלום צודק וסיום הכיבוש"

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

קשה לצפייה

מה דעתכם?

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו

תיעוד הצגה: חשוד בריגול נתפס על חם באירן

צפו בסרטונים