ביקורת נוקבת

נחמיה שטרסלר: "אחי החילונים איזה סיכוי יש לנו, אם לנפטר היו 14 ילדים?"

תמונה – באדיבות המשפחה
הפרשן הכלכלי נחמיה שטרסלר מעורר סערה בציוץ שפרסם ברשת, בתגובה לבקשת סיוע למשפחת היתומים שאביהם נפטר מנגיף הקורונה.

הכתב הכלכלי נחמיה שטרסלר הגיב בביקורת נוקבת בתגובה לקמפיין חירום ברשתות החברתיות, למען משפחת היתומים שאביהם נפטר השבוע בפתאומיות מנגיף הקורונה.

בציוץ שפרסם שטרסלר הוא כותב לאחיו החילונים: "הלב כואב על הנפטר הצעיר, ועל האלמנה והילדים. חייבים לעזור להם. אבל אמרו לי אחי החילונים איזה סיכוי יש לנו, אם לנפטר היו 14 ילדים?"

מתגייסים להצלת תשעת היתומים הקטנים | לחצו כאן

טרגדיה: אב ל-14 נפטר מנגיף הקורונה

הגולשים ברשת הגיבו בשלל תגובות זועמות: "די עד מתי להתנשאות והפילוג בין יהודים וזה שאתה אומר חייבים לעזור להם אני בטוח שאתה לא מתכוון לזה שאתה תעזור קצת בושה"

גולש נוסף הגיב: "כמה שנאת חינם? כמה פילוג? מר שטרסלר טעית בציוץ, לא בושה ולא מאוחר למחוק."

מתגייסים להצלת תשעת היתומים הקטנים | לחצו כאן

תיעוד מירושלים: שוטר מעיף את יאיר גולן לכביש

מה דעתכם?

תיעוד דרמטי: מגישה בכירה מחטטת במגירות במשרד רה"מ

דלף לרשת

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד מרגש: החטופים מספרים לטראמפ על הזוועות בשבי

"אזהרה אחרונה לחמאס"

קשה לצפייה

תיעוד קשה מהפיגוע בחיפה: מחבל דוקר באכזריות ומחוסל

באכזריות: מחבלי חמאס הביאו חטופים לצפות בטקס

טרור פסיכולוגי

תיעוד: עמית סגל נחסם בכניסה לערוץ 12

סתימת פיות

צפו עד הסוף: מבוקש בכיר נתפס מתחת למיטה

מלחמה בטרור

שיתוף "נחמיה שטרסלר: "אחי החילונים איזה סיכוי יש לנו, אם לנפטר היו 14 ילדים?""